logo Smart T

Politica de confidentialitate

GENERAL:

Smart T.  garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal. Informatiile furnizate sunt folosite pentru procesarea si livrarea comenzilor plasate cat si pentru a informa asupra promotiilor sau probleme aparute in functionarea web-site-ului.

Smart T. condamna SPAM-ul. Orice utilizator poate alege sa se aboneze / dezaboneze de la notificari.

LEGAL:

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice CLAN OF CREATORS S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: reclama, marketing, publicitate si servicii de comunicatii electronice.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a va putea procesa comanda cat si pentru a va informa asupra promotiilor si noutatilor companiei CLAN OF CREATORS S.R.L Refuzul dvs. Determină imposibilitatea de a procesa comanda cat si imposibilitatea de a va trimite promotii periodice referitoare la activitatea companiei noastre.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt communicate doar operatorului de transport pentru a va putea livra comanda.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, si de intervenţie asupra datelor. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la play@smartt.ro  in atentia serviciului relatii cu clientii.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate in strainatate sau catre orice alt operator de pe teritoriul Romaniei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Modalitatea de informare „verbal” se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (e-mail).