logo Smart T

Informatii retur


Ai nevoie sa returnezi o comanda sau doar un produs? Nimic mai simplu! Urmeaza pasii de mai jos si asigura-te ca respecti termenul de 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului:

1. Intra in Contul tau si acceseaza sectiunea de Retururi. Aici vei avea afisate toate comenzile pe care le-ai plasat si care pot fi returnate conform conditiilor de retur. Selecteaza comanda, apoi produsele, cantitatea si motivul returului.

2. Adauga adresa de la care doresti sa ridicam coletul. Poti selecta una dintre adresele catre care ti-am mai facut livrari sau poti adauga o adresa noua.

3. Selecteaza metoda de plata. In cazul in care comanda pe care o returnezi a fost facuta printr-un card de cumparaturi, card de credit sau card de debit, suma va fi returnata in contul asociat acestuia. Daca ai platit prin alta metoda, poti alege sa primesti banii intr-un anumit cont bancar.

4. Odata ce solicitarea de retur este inregistrata, vei primi notificari prin e-mail sau SMS despre statusul comenzii.

Te informam cand returul ajunge la depozit;

Dupa ce verificam produsele returnate, vei fi informat daca toate conditiile pentru a returna un produs au fost indeplinite.

Te vom anunta cand se efectueaza plata, reprezentand echivalentul returului tau.

Important: un formularul de retur este aferent unei comenzi. Daca vrei sa returnezi produse din comenzi diferite, te rugam sa reiei procesul de mai sus pentru fiecare comanda plasata.